Марки
 
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Как да пазарувам?

Как да пазарувате? 


1. РЕГИСТРАЦИЯ 

За да пазарувате в
HitDobavki.com, трябва да се регистрирате като потребител. Регистрирането е напълно безплатно и става като попълните формата за регистрация. От Вас се изисква да посочите e-mail и парола (които ще въвеждате всеки път, когато влизате в сайта), лични данни и адреси за доставка. Като регистриран клиент вие имате възможност да се ползвате от всички услуги на магазина.


2. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА

До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон ПОРЪЧАЙТЕ. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална “количка за пазаруване”. Съдържанието на количката се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на количката, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете.
Цената, която е посочена е за един брой, с включено ДДС и НЕ включва цената по доставка на посочения от Вас адрес. 

3. ПОРЪЧКА

Натискането на бутон ПОРЪЧАЙТЕ, продукта отива в КОЛИЧКА в дясната част на магазина, където имате възможност да разгледате продуктите които сте добавили с натискането на "Детаили" или да преминете към плащане като натиснете "Плащане":


1.След като натиснете "Плащане" Ви отвежда към финализиране на поръчката. Първо попълвате ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА в момента продуктите се доставят с куриерска фирма Еконт Експрес. Първо избирате доставката Ви да е с наложен платеж (като заплащате при получаването на продукта). След това избирате до къде ще бъде доставена пратката до адреса Ви (Врата) или до офис на Еконт Експрес (офис) и попълвате отдолу "
Информация за параметрите на доставката" след което натискате бутона ПРОДЪЛЖИ.

2. Втората стъпка е да уточните начина на плащане. Понастоящем е достъпен само един начин на разплащане - " Плащане при получаване".  Избирате метод на плащане слагате отметка на "Прочетох и съм съгласен с  " Общи условия "  и натискате ПРОДЪЛЖИ.

3. Виждате всичко за поръчката си ако има нещо неточно може да го редактирате и когато всичко е точно натискате "Потвърдете поръчката"

След което вашата поръчка е приета, ще получите и e-mail с потвърждение за вашата поръчка.

4. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, обадете се на нашите телефони или ни пишете в полето За връзка с нас.
Работното време на нашите оператори е от 10.00 до 15.00 часа .
Поръчките се обработват всеки делничен ден от 10.00 до 15.00 часа , но тези които са получени до 15.00 ще бъдат изпратени същия ден след като нашите оператори се свържат с клиента за потвърждение на поръчката на посочения от тях телефон при регистрация .
Статуса на поръчката ще бъде автоматично сменен от 
Обработва се на  Изпратена. 
Срока за доставка от потвърждение на поръчката е 2 работни дни .
Поръчки получени през събота и неделя както и празнични дни се обработват на следващия работен ден .
Поръчки получени без коректни данни на купувача или липсващи такива изобщо директно се анулират и статуса им се сменя на НЕВАЛИДНА.
Поръчка която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа след като е получена във сайта ни се променя на статус НЕВАЛИДНА. 

5. СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА


От момента на потвърждаване на поръчката (ако са се наложили уточнения) срока на доставка е 2 работни дни.
Отклонение от този срок е възможно при артикулите, които се изработват ръчно. Ако такова се наложи, ще бъдете уведомени с допълнителен e-mail.
При ненавременна доставката,
HitDobavki.com  не дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката. 

ЗАБЕЛЕЖКА

Условията за поръчка, доставка и плащане в
HitDobavki.com съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите. 
Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор и обвързва със силата на договор потребителя и 
HitDobavki.com.