Марки
 
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Условия за ползване

Търговските условия на HitDobavki.com регламентират работата ни по отношение на продажбата на продукти на Вас - потребителите, както и нашите взаимни права и задължения. Ако искате да направите поръчка в този интернет магазин, следва да приемете и е желателно да разбирате търговските ни условия. 

Доставка : Доставките на продуктите се организират и осъществяват от HitDobavki Ltd.  Управител на  HitDobavki  Ltd е Милен Иванов. Когато клиент направи заявка, тя се поема за изпълнение от HitDobavki Ltd  и това е именно фирмата, от чието име ще получите заявените от вас продукти. Това е и фирмата, която ще ви издаде касов бон. Физически доставките се извършват от една от най-надеждните и опитни куриерски фирми в България –  Еконт Експрес “. Цените на доставките са на база тегло на поръчката и са крайни (с включен ДДС), по официалната ценова тарифа на " Еконт Експрес ".  Обичайно доставяме поръчаните продукти в рамките на от 1 до 2 работни дни от датата на поръчката. Ако поръчка бъде направена след 15,00ч., за дата на поръчката се счита следващия работен ден. Ако поръчка бъде направена в почивен или празничен ден, за дата на поръчката се счита първия следващ работен ден. В случай, че потребителят не осигури достъп и условия за предаване на продуктите на посочения от него адрес , HitDobavki.com се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка. В тези случаи, потребителят дължи на HitDobavki.com заплащане за направените разходи за доставката и връщането на продуктите обратно.  В случай, че потребител, поръчал продукти от HitDobavki.com остане неоткриваем за уточняване адреса и времето за доставка,  HitDobavki.com си запазва правото да анулира поръчката. Имайте предвид, че доставяме продукти до онези населени места, до които доставя " Econt Express ", т.е. практически навсякъде в България. Ако живеете в населено място в страната, за което се колебаете дали ще може да се осъществи доставка, моля влезте във връзка с нас , за да изясним този въпрос. HitDobavki.com  доставя продукти и извън страната с EMS Speedy Post след предварително уточняване с клиента за начина на заплащане и изпращане на поръчката. 

Плащане : На този етап  HitDobavki.com приема пари по поръчки от клиенти с наложен платеж. Клиентите заплащат на куриера на "Еконт Експрес " точно преди да влязат във владение на своите продукти. 

Рекламации и отказ от получаване на стоки :  Потребител, поръчал продукт чрез HitDobavki.com и получил същия с куриер има право да откаже получаването на поръчката или на част от нея, след като тя вече му е доставена, само в един от следните случаи: При транспортирането продуктът или неговата опаковка са повредени; Не е спазен предварително уговореният срок за доставка;  Доставеният продукт явно не съответства на поръчания от клиента; В този случай продуктът се подменя в рамките на 14 работни дни, считано от предявяването на рекламация от потребителя или се възстановява платената сума, ако продуктът вече не е наличен. Цената не съответства на първоначално оферираната; Рекламации по гореизброените точки се извършват само в момента на доставката. Потребителят трябва да подаде сигнал писмено през формата за контакт на HitDobavki.com, като в писмото си упомене номера на своята поръчка. Ако е налице несъответствие между поръчания и доставения продукт, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката, продуктът се подменя в рамките на 14 дни, считано от предявяването на рекламация от потребителя. Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчания от него продукт. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка до него и връщане на продукта обратно на доставчика по официалната тарифа на куриерска фирма " Еконт Експрес "Съгласно Закона за защита на потребителите, потребителят има право в 14-дневен срок, считано от датата на получаване на продукта, да се откаже от него без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина. В такъв случай HitDobavki.com се задължава да върне обратно получената сума. Отказът от поръчка се извършва писмено чрез  формата за контакт на HitDobavki.com, с упоменаване на номера на поръчката. Заплатената сума се превежда по сметката, която потребителят е посочил в отказа си, след като бъде получен продуктът на адреса на HitDobavki.com, не по-късно от 30 дни, от датата на упражняване на правото на отказ. Върнатият продукт се приема само ако е в подходящ търговски вид („неразличим от нов”), с ненарушена опаковка, придружен от декларация, удостоверяваща, че продуктът се намира във вида, в който е получен, без да е бил ползван. Срокът за връщане на продукта е не повече от 14 работни дни от датата на отказа на поръчката. Разходите по връщане на закупения продукт са за сметка на купувача.