Марки
 
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Поръчки и доставки

 

ДОСТАВКА НА ПРОДУКТИТЕ


1. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес или до офис на куриера. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
2. Ако заявителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, сайта се освобождава от отговорност за неизпълнената доставка.
3. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.
4. Всички цени на продуктите са в български лева с включен ДДС и не включват цената на доставката. Търговецът си запазва правото едностранно да променя посочените цени, като промените влизат в сила от момента на тяхното обявяване на сайта, но не касаят вече направените заявки.
5. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка.
6. Посочването на неверен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва сайта със задължението за изпълнение на доставката.
7. След иницииране на поръчка клиента получава имейл за потвърждение
8.  При обработката на поръчката от сайта се извършва проверка на посочения телефон за достоверността на посочената информация, адрес и коректност на заявката. 
9. Поръчаната от клиента стока се доставя в срок от 1 до 3 работни дни на посочения от него адрес, при условие че поръчката е потвърдена от клиента и адреса за доставката е точен и валиден. Сайта си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни при възникване на форсмажорни обстоятелства възпрепятстващи спазването на официално обявеният срок.
10. Купувачът има право да откаже получаването на заявената от него стока при следните условия: 
• При явно несъответствие на доставената със заявената стока и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката. 
• При повредена стоката или опаковка. 
Извън изброените случаи, заявителят няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока. 

II. ТАРИФИ И УСЛУГИ

При поръчка през сайта цената за доставка на поръчки под 100.00 лева е фиксирана на 6.99 лева, т.е. Вие заплащате продукта + 6.99 лева за доставка.

При поръчки на стойност над 100.00 лева доставката на продукти е безплатна, т.е. Вие заплащате цената само на избрания продукт.

За страната доставките се извършват чрез фирма “Еконт Експрес”.

За чужбина  доставките се извършват чрез EMS speed post.

За повече информация за цени и справка за селищата - www.econt.com

Доставката може да бъде получена и от офис на куриерската фирма, за целта в графа / Добавете коментар или Вашите изисквания за тази поръчка /  към поръчката трябва да е отбелязано "До поискване" и адреса на офиса във вашия град.

Поръчки по телефона Не се приемат! Моля Не звънете, а напишете вашата поръчка!

Необходима е регистрация като клиент или гост на сайта, за да се възползвате от ниските цени, предложения и промоции.

Важно: НЕ извършваме доставки ВЕДНАГА или " СЛЕД МАЛКО " - НЕ СМЕ БЪРЗА ПОМОЩ!Минималното време за доставка е 24 часа в работни дни и направена поръчка до 15.00 часа на предния работен ден. Нямаме практика да ходим и да предаваме лично пратките из различни градове на България или да приемаме клиенти в нашите офиси. За доставките използваме куриерска фирма Еконт Експрес. Така работят всички онлайн магазини по света. Благодарим за разбирането!