Промоции
Avanafil / Generic Stendra Avanafil / Generic Stendra
199.99лв. 169.99лв.  
Cialis / Generic Tadalafil Cialis / Generic Tadalafil
309.99лв. 249.99лв.  
Cialis / Generic Tadalafil Cialis / Generic Tadalafil
189.99лв. 169.99лв.  
Cialis / Тадалафил Генерик Cialis / Тадалафил Генерик
129.99лв. 119.99лв.  
Cialis Capsules / Тадалафил Cialis Capsules / Тадалафил
149.99лв. 139.99лв.  
Dapoxetine / Generic Priligi Dapoxetine / Generic Priligi
140.00лв. 129.99лв.  
Dapoxetine / Generic Priligi Dapoxetine / Generic Priligi
350.00лв. 259.99лв.  
Delgra DXT - Viagra + Duloxetine Delgra DXT - Viagra + Duloxetine
89.99лв. 79.99лв.  
Delgra DXT Forte - Viagra + Duloxetine Delgra DXT Forte - Viagra + Duloxetine
99.99лв. 89.99лв.  
Delgra FXT - Viagra + Fluoxetine Delgra FXT - Viagra + Fluoxetine
89.99лв. 79.99лв.  
Delgra FXT Forte - Viagra + Fluoxetine Delgra FXT Forte - Viagra + Fluoxetine
99.99лв. 89.99лв.  
Delgra Professional / Generic Viagra Delgra Professional / Generic Viagra
79.99лв. 74.99лв.  
 
Марки
 
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

GDPR права

GDPR права

Според Общия регламент за зашита на личните данни, на територията на Европейския съюз, Вие имате право да упражните следните права: 

Право на достъп до личните Ви данни 


Имате право да получите потвърждение от нас дали се обработват лични данни за Вас и, ако случаят е такъв, достъп до личните данни, които съхраняваме.


Право на поправка на лични данни 


Ако откриете, че личните данни, които обработваме за Вас, са неточни или неверни, имате право да поискате да коригираме тези лични данни.


Право на изтриване на лични данни (правото да бъдете забравени) 


При определени обстоятелства, като например ако личните Ви данни са обработени незаконно или сте оттеглили съгласието си (ако обработката на личните данни е базирана на съгласие), имате право да поискате и да получите заличаване на личните Ви данни.


Право на ограничаване на обработването 


При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в точността на личните Ви данни или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните Ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение.


Право на възражение срещу обработването 


При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в легитимния ни интерес да обработваме Вашите лични данни, имате право да възразите по съображения, свързани с конкретната Ви ситуация, срещу подобно обработване.


Право на преносимост на данни 


Ако личните Ви данни се обработват с автоматични средства по Ваше съгласие или с цел изпълнение на нашите договорни отношения, имате право да поискате да Ви предоставим личните Ви данни в машинно четим формат за прехвърляне към друг администратор на данни.


Право на подаване на жалба в контролен орган 


Имате право да подадете жалба по отношение обработката на Вашите лични данни от нас до Комисията за защита на личните данни


Може да изразите Вашето желание да упражните някое от гореспоменатите права, посредством формата за контакт. Екипът на HitDobavki ще се свърже с Вас в срок от 30 дни, за да потвърди искането Ви.