Как да пазарувам?

 

Как да пазарувате? 


1. РЕГИСТРАЦИЯ 

За да пазарувате в HitDobavki.com, трябва да се регистрирате като потребител. Регистрирането е напълно безплатно и става като попълните формата за регистрация. От Вас се изисква да посочите валиден e-mail и парола (които ще въвеждате всеки път, когато влизате в сайта), лични данни и адреси за доставка. Като регистриран клиент вие имате възможност да се ползвате от всички услуги на магазина.

Възможна е Поръчка като ГОСТ без регистрация на сайта или БЪРЗА ПОРЪЧКА като за целта използвайте бутона: КУПИ НА КЛИК до снимката на всеки продукт като попълните вярно и коректно: име, фамилия, актуален телефонен номер за връзка с Вас, валиден имейл адрес, град и адрес на офис на Еконт за получаване на поръчката!

ВНИМАНИЕ: Винаги проверявайте папка СПАМ в пощата си за писма с Вашите поръчки и запитвания, както и нашите отговори и коментари към тях!

 

2. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА


До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон КУПЕТЕ. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална “количка за пазаруване”. Съдържанието на количката се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на количката, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете.
Цената, която е посочена е за един брой, с включено ДДС и НЕ включва цената по доставка на посочения от Вас адрес. 

3. ПОРЪЧКА

Натискането на бутон КУПЕТЕ, продукта отива в КОШНИЦАТА в ГОРНАТА дясната част на магазина оцветена в синьо, където имате възможност да разгледате продуктите които сте добавили с натискането на Пазарска в Количка или да преминете директно към плащане като натиснете бутона ПЛАЩАНЕ:


1.След като натиснете "Плащане" Ви отвежда към финализиране на поръчката. Първо попълвате Лична Информация: Име, Фамилия, валиден имейл адрес който използвате всеки ден, актуален телефонен номер за връзка с Вас. След това преминавате към  Адрес за Доставка: Напишете адрес на офис на Еконт / Препоръчително / или служебен / личен / адрес на който ще присъствате през целия работен ден, за да получите поръчката си, град, пощенски код, държава и регион, След което Въвеждате кода от картинката в полето по-долу и натискате синия бутон ЗАПАЗВАНЕ НА ДАННИ!

2. Втората стъпка е да натиснете Начин на Доставка. След което Преминавате към Начин на Плащане! Понастоящем са достъпни два начина на разплащане - Първия е - Плащане при Доставка.  Избирате този метод когато желаете да заплатите в български лева при получаване на поръчката! Втория начин  e - Плащане с PayPal!  За целта трябва да промените валутата за плащане от лева в евро от модула в най-горната лява част на сайта с надпис ВАЛУТА! След като изберете начина на плащане / Плащане при Доставка или PayPal / можете да добавите допълнителни изисквания в полето за коментари след което слагате отметка на "Прочетох и съм съгласен с  " Общи условия "  и натискате последния бутон Потвърждение на Поръчката.

ВНИМАНИЕ: За Плащане с PayPal - трябва да промените валутата за плащане от лева в евро от модула в най-горната лява част на сайта с надпис ВАЛУТА!

След което вашата поръчка е Приета със статут Обработва се и ще получите e-mail с потвърждение и пълна информация за вашата поръчка.

Възможна е БЪРЗА Поръчка като ГОСТ без регистрация на сайта като за целта използвайте бутона: КУПИ НА КЛИК до снимката на всеки продукт като попълните вярно и коректно: име, фамилия, актуален телефонен номер за връзка с Вас, валиден имейл адрес, град и адрес на офис на Еконт за получаване на поръчката!

4. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си трябва да ни пишете в полето За връзка с нас.
Работното време на нашите оператори който отговарят писмено на Вашите запитвания е всеки работен ден от 09.00 до 14.00 часа .
Поръчките се обработват всеки делничен ден от 09.00 до 14.00 часа, като тези които са получени до 14.00 часа ще бъдат изпратени същия ден, а всички останали на следващия работен ден и то след като нашите оператори се свържат с клиента за потвърждение на поръчката на посочения от него телефон при регистрация му на сайта.
Статуса на поръчката ще бъде автоматично сменен от Обработва се на  Изпратена. 
Срока за доставка от потвърждение на поръчката е до два работни дни .
Поръчки получени през събота и неделя както и официални празнични дни се обработват на следващия работен ден .
Поръчки получени без коректни данни на купувача или липсващи такива изобщо директно се анулират и статуса им се сменя на НЕВАЛИДНА.
Поръчка която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа след като е получена във сайта ни се променя на статус НЕВАЛИДНА

5. СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА

От момента на потвърждаване на поръчката (ако са се наложили уточнения) срока на доставка е до два работни дни.
Отклонение от този срок е възможно при настъпване на форсмажорни обстоятелства. Ако такова се наложи, ще бъдете уведомени с допълнителен email.
При ненавременна доставката, HitDobavki.com  не дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката. 

ЗАБЕЛЕЖКА

Възможна е БЪРЗА Поръчка като ГОСТ без регистрация на сайта като за целта използвайте бутона: КУПИ НА КЛИК до всеки продукт като попълните вярно и коректно: име, фамилия, актуален телефонен номер за връзка с Вас, валиден имейл адрес, град и адрес на офис на Еконт за получаване на поръчката.

Условията за поръчка, доставка и плащане в HitDobavki.com съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите. 
Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор и обвързва със силата на договор потребителя и HitDobavki.com.

HitDobavki.com горещо пpeпopъчвa дa aдpecиpaтe пopъчĸитe cи за получаване до oфиc нa ĸypиepcĸa фиpмa Еконт, поради следните преимущества:

-  Bзимaтe си пpaтĸaтa, ĸoгaтo e yдoбнo зa Bac;

-  Haд 950 офиса на Еконт зa избop в почти всички населени места в България;

-  Работно време на офисите дори в събота и неделя до 15.00 часа;

-  Близо до Вашата месторабота или домашен адрес;

-  He ce cъoбpaзявaтe c ĸypиepa и неговия график за деня;

-  Moжeте дa плaтитe c банкова ĸapтa или в брой;

-  Доста пo-дългo paбoтнo вpeмe oт тoвa нa ĸypиepa;

-  Πpaтĸaтa мoжe дa изчaĸa един или два работни дни, за да си я вземете;