Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Как да пазарувам?

 

Как да пазарувате? 


1. РЕГИСТРАЦИЯ 

За да пазарувате в HitDobavki.com, трябва да се регистрирате като потребител. Регистрирането е напълно безплатно и става като попълните формата за регистрация. От Вас се изисква да посочите e-mail и парола (които ще въвеждате всеки път, когато влизате в сайта), лични данни и адреси за доставка. Като регистриран клиент вие имате възможност да се ползвате от всички услуги на магазина.

Възможна е поръчка като ГОСТ без регистрация на сайта.

ВНИМАНИЕ: Винаги проверявайте папка СПАМ в пощата си за писма с Вашите поръчки и нашите коментари към тях!


2. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА


До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон ПОРЪЧАЙТЕ. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална “количка за пазаруване”. Съдържанието на количката се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на количката, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете.
Цената, която е посочена е за един брой, с включено ДДС и НЕ включва цената по доставка на посочения от Вас адрес. 

3. ПОРЪЧКА

Натискането на бутон ПОРЪЧАЙТЕ, продукта отива в КОЛИЧКА в дясната част на магазина, където имате възможност да разгледате продуктите които сте добавили с натискането на "Детаили" или да преминете към плащане като натиснете "Плащане":


1.След като натиснете "Плащане" Ви отвежда към финализиране на поръчката. Първо попълвате ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА в момента продуктите се доставят с куриерска фирма Еконт Експрес. Първо избирате доставката Ви да е с наложен платеж (като заплащате при получаването на продукта). След това избирате до къде ще бъде доставена пратката до адреса Ви (Врата) или до офис на Еконт Експрес (офис) и попълвате отдолу "Информация за параметрите на доставката" след което натискате бутона ПРОДЪЛЖИ.

2. Втората стъпка е да уточните начина на плащане. Понастоящем е достъпен само един начин на разплащане - " Плащане при получаване".  Избирате метод на плащане слагате отметка на "Прочетох и съм съгласен с  " Общи условия "  и натискате ПРОДЪЛЖИ.

3. Виждате всичко за поръчката си ако има нещо неточно може да го редактирате и когато всичко е точно натискате "Потвърдете поръчката"

След което вашата поръчка е приета, ще получите и e-mail с потвърждение за вашата поръчка.

4. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си трябва да ни пишете в полето За връзка с нас.
Работното време на нашите оператори който отговарят писмено на Вашите запитвания е всеки работен ден от 09.00 до 15.00 часа .
Поръчките се обработват всеки делничен ден от 09.00 до 15.00 часа, като тези които са получени до 15.00 часа ще бъдат изпратени същия ден, а всички останали на следващия работен ден и то след като нашите оператори се свържат с клиента за потвърждение на поръчката на посочения от него телефон при регистрация му на сайта.
Статуса на поръчката ще бъде автоматично сменен от Обработва се на  Изпратена. 
Срока за доставка от потвърждение на поръчката е до два работни дни .
Поръчки получени през събота и неделя както и официални празнични дни се обработват на следващия работен ден .
Поръчки получени без коректни данни на купувача или липсващи такива изобщо директно се анулират и статуса им се сменя на НЕВАЛИДНА.
Поръчка която не може да се потвърди по телефона от наш служител в рамките на 24 часа след като е получена във сайта ни се променя на статус НЕВАЛИДНА. 

5. СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА


От момента на потвърждаване на поръчката (ако са се наложили уточнения) срока на доставка е до два работни дни.
Отклонение от този срок е възможно при настъпване на форсмажорни обстоятелства. Ако такова се наложи, ще бъдете уведомени с допълнителен e-mail.
При ненавременна доставката, HitDobavki.com  не дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката. 

ЗАБЕЛЕЖКА

Възможна е поръчка като ГОСТ без регистрация на сайта.

Условията за поръчка, доставка и плащане в HitDobavki.com съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите. 
Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор и обвързва със силата на договор потребителя и HitDobavki.com.

HitDobavki.com горещо пpeпopъчвa дa aдpecиpaтe пopъчĸитe cи за получаване до oфиc нa ĸypиepcĸa фиpмa Еконт, поради следните преимущества:

Bзимaтe си пpaтĸaтa, ĸoгaтo e yдoбнo зa Bac;

Haд 950 офиса на Еконт зa избop в почти всички населени места в България;

Работно време на офисите дори в събота до 13.00 часа;

Близо до Вашата месторабота или домашен адрес;

He ce cъoбpaзявaтe c ĸypиepa и неговия график за деня;

Moжeте дa плaтитe c банкова ĸapтa или в брой;

Доста пo-дългo paбoтнo вpeмe oт тoвa нa ĸypиepa;

Πpaтĸaтa мoжe дa изчaĸa един или два работни дни за да си я вземете;