Марки
 
Количка
0 продукта
 
Партньори
 

Levitra Soft / Vardenafil Chewable

Levitra Soft / Vardenafil Chewable
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 119.99лв.
Наличност: В наличност
Модел: 10 броя хапчета по 20 мг
Марка: Delta Enterprises - India
Средна оценка: Продуктът няма оценка

Количество: Поръчайте

VARDENAFIL SOFT 20 mg ( GENERIC LEVITRA ) / ГЕНЕРИК ЛЕВИТРА / е с много ефективно и безкомпромисно въздействие върху мъжката ерекция достъпно днес.

Soft таблетките се абсорбират около 4 пъти по бързо в кръвния поток от обикновенните таблетки. Действието започва само след 10-15 мин, което до известна степен предопределя по спонтанни сексуални изживявания.

Софт таблетките се абсорбират в устата ( смучат се или се дъвчат ), а не в стомаха което означава че за разлика от обикновенните таблетки има по-малък шанс активното вещество да се инхибира от употребата на алкохол или мазна храна. Предимство на софт таблетките е и по-леко изразените странични ефекти.

Два хормона се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда - Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта и phosphodiesterase type 5 (PDE-5), който намалява ерекцията. 

VARDENAFIL / ГЕНЕРИК НА ЛЕВИТРА / съдържа съставката Варденафил ( Vardenafil ). Варденафилът възпрепятства PDE-5. Докато е активен VARDENAFIL SOFT /ГЕНЕРИК НА ЛЕВИТРА/ задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в стабилнаи качествена ерекция по-дълго време.

Трябва да се отбележи че сексуалната стимулация е задължителна, за да може VARDENAFIL SOFT/ ГЕНЕРИК НА ЛЕВИТРА / да бъде ефективен в продължение на часове.

Активната съставка на VARDENAFIL /ГЕНЕРИК НА ЛЕВИТРА/ е ензимен инхибитор, който предизвиква разширяване на кръвоносните съдове на вашия пенис. В следствие на това се увеличава притока на кръв в пениса, и това води до ерекция. Това се случва единствено, когато сте сексуално стимулирани. Vardenafil Soft ( ЛЕВИТРА СОФТ) е изключително ефективен при борба с импотентността и проблеми с ерекцията.

      • VARDENAFIL SOFT 20 / ГЕНЕРИК НА ЛЕВИТРА / е безопасен и достъпен продукт, не е хормон
      • VARDENAFIL SOFT 20 / ГЕНЕРИК НА ЛЕВИТРА / действа ефективно и трае около 12 - 20 часа
      • Подобрява Вашето сексуално изпълнение многократно
      • Повишава сексуалната Ви мощ и сила в пъти
      • Значително повишава издръжливостта и сексуалната ви енергия
      • Спомага за по-твърда, стабилна и дълготрайна ерекция
      • VARDENAFIL SOFT/ ГЕНЕРИК НА ЛЕВИТРА / съдържат 20 мг. активна съставка ВАРДЕНАФИЛ
      • Противопоказно за алергични към VARDENAFIL SOFT/ГЕНЕРИК НА ЛЕВИТРА/
      • Не е желателно да се ползва с продукти съдържащи нитрати (ПОПЪРС)
      • Алкохолът и мазната храна забавят действието
      • Може да причинят странични ефекти като: разстроен стомах, главоболие, изчервяван

      • Клинично тестван и напълно безопасен продукт

      • Максимум по една таблетка на 24 часа                  

С него ще е възможно вече не само да повторите сексуалният акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти в продължение на часове.

Предлага се в блистер от 10 хапчета по 20 мг.

 Важно: Потребители със здравословни проблеми и под лекарско наблюдение да се посъветват с лекуващия  лекар преди приема на продукта. Да не се употребява от бременни жени и кърмачки. Продуктът не е предназначен за деца! Да се употребява само от възрастни. Съхранявайте на недостъпно за деца място.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.

Добавете коментар
Вашето име:


Вашият коментар: забележка: HTML не се подържа!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода от картинката:

Няма допълнителни картинки за този продукт.